Forum klasy 2th1
ja nie Lubie hip-hopu
najbardziej Lubie ciszę
Użytkownik
jak dla mnie to polski HH ssie! jak już to tylko USA
Użytkownik
Doniu respekt, czlwiek z dzielnicy:D
hip hop jest do dupy!!! Kiedys sluchalem peji ale to moze z 3 lata temu... Najbardziej mi sie podobala "Glucha noc" i do dzisiaj troche tekst pamietam. Fajny refren tam byl:) A teraz jak juz mnie cos skusi na sluchanie HH-u to tylko i wylacznie zagraniczny. TRANCE RZADZI ;P;P;P
Zdrowaś muzo, bitów pełna, bas z Tobą; błogosławionaś ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota twojego, DJ.
Święta Techniawo, Matko House'u,
graj nade nami głuchymi, teraz i w godzinę chill-outu naszego. MAYDAY
Użytkownik
Hip hop jest gówno wart........................
raz słuchałem jedną piosenkę peji ale tylko dwa dni
żal......................
mi sie wydaj że to jest muzyka dla ludzi bloków bez przyszłości(to jest moje zdanie bez urazy)
Małpa jest debilem ale ja mu wybaczam to, bo to nie jego wina, on sie taki urodził. Aha nie znam Litwe kojaże ale nie znam osobiście, a o tym drugim nie słyszałem, czyli albo nie z bielska albo nie istnieje. Nie dla @ jest ten temat wstyd że go zaczoł. MRZYK!!!!!!!!!!!!!!!
Parę lat temu nawet się hip-hopu trochę słuchało, ale teraz uważam, że hip-hop śmierdzi!Za dużo się nagle porobiło tych "hip-hopowców", którzy nagle poczuli wenę twórczą i zaczęli śpiewać o byle czym , bo nie mieli co ze sobą zrobić przed blokiem X__x.....